Do volieb transparentne

Hoc zákon mi neukladá takúto povinnosť (ukladá ju len kandidátom na primátora alebo župana), svoju volebnú kampaň chcem robiť transparentne, aby sa predišlo podozreniam, že za mnou ktosi v tichosti je, platí a riadi ma.

Nie. Napriek ponukám z viacerých politických strán a klubov ja si uvedomujem, že ak by som bol zvolený, zodpovednosť za rozhodovanie bude len na mne. Preto nemám dôvod na pakty. Zároveň nechcem do volieb vchádzať s dlhom u niekoho. Toto nie je moja cesta.

Z toho dôvodu som si zriadil transparentný účet, v ktorom kedykoľvek uvidíte všetky moje finančné pohyby, týkajúce sa volebnej kampane. Účet je zriadený vo Fio Banke a jeho číslo je 2400983869.

Ku financiám, ktoré pochádzajú z mojich našetrených koruniek pridám niektoré diela, ktoré budú vytvorené mojim úsilím. Napríklad výrobu podcastov nemusím platiť, keďže všetku potrebnú techniku mám. Rovnako je to s drvivou väčšinou grafických služieb.

Po voľbách, hoc nemusím, predložím na svojej stránke www.viktormydlo.sk vyúčtovanie, ktoré bude obsahovať aj nefinančné položky mojej kampane tak, aby sme to mali prehľadne a predovšetkým transparentne.

🪶 Výpis môjho transparentného účtu nájdete kedykoľvek na tomto linku: https://ib.fio.sk/ib/transparent?a=2400983869

CHCEŠ MI POMÔCŤ V KAMPANI?

Ak je tu niekto, kto by mi rád pomohol v mojej snahe reprezentovať okres Ružomberok v Žilinskom samosprávnom kraji, tak momentálne na to existujú štyri cesty:

1️⃣ Momentálne zbieram podpisy na svoju kandidatúru. Ak máš doma tlačiareň, stiahni si tento dokument: https://bit.ly/3zbN6FG a podpíš sa mi naň. Ak by ti to nevadilo, tak ho môžeš dať podpísať aj svojej rodine, priateľom. Bez ohľadu na to, koľko tam bude podpisov, bude to veľká pomoc.

2️⃣ Dnes sa veľa debát točí okolo politiky. Denne sedíme, tárame o tom, ako by mala byť naša spoločnosť nastavená. Ak poznáš moje aktivity a myslíš si, že by mladý človek s mojimi vlastnosťami mohol reprezentovať kraj, povedz o tom ostatným. Neveril/a by si, koľko ľudí je nerozhodnutých. Chcú zvoliť niekoho normálneho, no nikoho osobne nepoznajú. Toto je skutočne veľká pomoc.

3️⃣ Crowdfunding je bežnou súčasťou mnohých moderných politických kampaní. Preto ak ti na konci mesiaca ostane euro-dva na účte nazvyš, tak by bola veľká pomoc, ak by si mi ho poslal a pomohol mi tak s mojou kampaňou. Za euro dokážem kúpiť tri perá, za desať eur kúpim malé dezinfekčné mydielka s mojim logom, za dvesto kúpim 10 000 letákov s mojim programom, ktorý roznesiem ľuďom. 🪶 Tu je IBAN: SK32 8330 0000 0024 0098 3869

4️⃣ Tá najdôležitejšia a najväčšia pomoc tkvie však v tom, že dňa 29. októbra počas komunálnych a krajských volieb prídeš k urne a za kraj dáš dôveru mne. Pomôžeš tak k tomu, aby sa do krajského parlamentu dostal niekto kto je mladý, v politike rozhľadený, z domova aj zahraničia skúsený a hlavne niekto, kto chce pracovať pre nás. Nie preto, že sú voľby, ale preto, lebo tak činí už roky rokúce.

Za každú pomoc budem rád